2020-03-14 18:57:18

Upute za izvođenje nastave na daljinu

Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizirat će u suradnji s Hrvatskom radiotelevizijom na 3. programu nastavu za učenike razredne nastave prema kurikulumima i nastavnim programima svaki dan, od ponedjeljka 16. ožujka, u  terminima (fotografije pod Opširnije) u programu pod nazivom Škola na Trećem.

Učenici koji nemaju pristup internetu ili tablet, dobit će opremu nakon što se evidentira u sustavu te će ih kontaktirati razrednici oko  preuzimanja.

Budući da je posljednjih dana veliko opterećenja sustava,a time i sustava za evidentiranje opreme, molimo učenike za strpljenje oko dostave opreme.

Učenici od 5. do 8. razreda će izvršavati aktivnosti u virtualnim učionicama, ali ne u realnom vremenu (sinkrono), nego tijekom dana jer možda imaju teškoća pristupiti internetu ili dijele uređaj s braćom i sestrama. Dakle, bilo kada u tijeku dana je prihvatljivo da učenici odrade svoje obaveze s kojima će biti upoznati na vrijeme.

Pročitajte više pod Opširnije.

Tijekom nadolazeća dva tjedna nema ocjenjivanja (vrednovanja ishoda učenja).

Upozoravamo učenike na primjerene oblike ponašanja u virtualnom okruženju, što znači da vrijede slična pravila primjerenog ponašanja i ophođenja kao i u učionici. Što znači da učenici za neprimjerene oblike mogu snositi posljedice.

Pratite obavijesti sa školskih mrežnih stranica i iz virtualnih učionica.

https://mzo.gov.hr/vijesti/nastava-na-daljinu-raspored/3597?fbclid=IwAR3nrzfaDpRxVrX-XMuXDRyCElDDELNw2zOT9nJefNH60jEQbmyN2NmFLK8

Molimo za strpljenje, razumijevanje i odgovorno ponašanje.

 


Osnovna škola "Mijat Stojanović" Babina Greda